Sedmokrásková edícia od Manufaktúry

9.4.17


Ahojte všetci,

Ozývam sa po dlhšom čase, pretože som nemala k dispozícii funkčný notebook. Ale dnes už je všetko inak a ja mám nový. Tak som sa rozhodla, že v dnešnom poste by som vám rada napísala niečo o produktoch z rady Sedmokráska od značky Manufaktura. Jar je už tu a značka rozšírila svoju edíciu Sedmokráska o niektoré produkty. 
Predtým to bola len pleťová kozmetika a teraz sú to produkty ako hydratačný krém na ruky, hydratačný sprchový a gél šampón 2v1 či osviežujúci zelený čaj, bylinný sirup.


Hydratačný krém na ruky sa sedmokráskou a bambuckým maslom

Krém na ruky si ma neskutočne získal, je naozaj skvelý! Je vhodný predovšetkým na denné používanie, pretože sa rýchlo vstrebe a pokožka rúk je naozaj krásne vyživená a jemná. Vôňa samotného krémiku je jemne bylinková a naozaj si ju zamilujete! Ja som od tejto značky odskúšala už aj iné krémiky, ale tento hodnotím ako zatiaľ najlepší.

čo sa píše na stránke:
Nezabúdajte sa pravidelne starať o svoje ruky - sú našou vizitkou, zrkadlom veku. Ich pokožka býva mnohokrát citlivá a namáhaná, trpiaca predovšetkým častým kontaktom s vodou. Doprajte preto svojim rukám pravidelnú hydratačnú & revitalizujúci starostlivosť pomocou cenných prírodných ingrediencií a dodajte im tak pocit hebkosti. Jedinečné zloženie tohto krému využíva zjemňujúci a hydratačný výťažok zo sedmokrásky, výživné a regeneračné rastlinné oleje z makadamiových a bambuckých orieškov, zvláčňujúci rastlinný glycerín a upokojujúci ovsený beta-glukán, panthenol, alantoín a vitamín E. Vďaka ľahkej konzistencii sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva na pokožke pocit mastnoty. Majte sedmokráskový krém vždy po ruke vo Vašej kabelke a jemne vmasírujte do pokožky vždy, keď máte suché ruky.

Cena: 5,95€  / 100 ml







Hydratačný sprchovací gél a šampón 2v1 sa sedmokráskou a mandľovým olejom


Tento produkt používam predovšetkým ako sprchový gél... :) Obsahuje mandľový olej, preto pokožku nevysuší, ale pekne zhydratuje. Parfumácia je veľmi jemná, trošku bábätkovská. Na vlasy mi až tak nevyhovuje, hodí sa skôr na jemné vlásky a hlavne nefarbené.

čo sa píše na stránke:

Doprajte pokožke a vlasom kvalitnú jemnú starostlivosť založenú na priaznivých účinkoch nežných sedmokráskových kvetov a ďalších cenných prírodných ingrediencií. Výťažok zo sedmokrásky, bohatý na minerálne látky, ovocné kyseliny a prírodné rastlinné antioxidanty spolu s mandľovým olejom, ovseným beta-glukánom, obilnými klíčkami, glycerínom a panthenolom šetrne umyjú, upokoja a zvláčnia pokožku a vlasom dodajú čistotu, hydratáciu, pružnosť, lesk a ochranu. Jemná bezalergénna vôňa zahalí vlasy aj pokožku do podmanivej nežnej vône. Jedinečné zloženie 2 v 1 je ideálne na cesty.

Cena: 5,60€ / 215 ml







Osviežujúci bylinný sirup sa sedmokráskou, materinou dúškou a citrónovou trávou

Sirup je naozaj úúžasný!
Chuť je jedinečná bylinková - osviežujúca. Úplne som si ho zamilovala, hodí sa k príprave ako limonády, tak aj na dochutenie čajíku.

čo sa píše na stránke:
Lahodný sirup so sedmokráskou, materinou dúškou, citrónovou trávou, zeleným čajom a BIO trstinovým cukrom sa výborne hodia k príprave osviežujúcich nápojov. Spríjemnite si jarné a letné mesiace domácou bylinkovou limonádou alebo výborným ľadovým čajom so sedmokráskovým sirupom. Sedmokráskové kvety, rovnako ako materina dúška, citrónová tráva a zelený čaj obsahujú veľa cenných zdraviu prospešných látok, a nápoje z nich vyrobené sú tak príjemnou zdravšou alternatívou presladených nealkoholických nápojov, veľakrát plných zbytočnej chémie.Naše tipy Sedmokrásková limonáda Ingrediencie Sedmokráskový sirup, perlivá voda alebo tonik, šťava z citróna, ľad, sedmokráskové kvety. Sedmokráskový sirup zalejte vychladenou perlivou vodou alebo tonikom (ideálne riedenie je 1:10), pridajte šťavu z citróna, ľad alebo ľadovú triešť a zľahka premiešajte. Počas servírovania môžete ozdobiť čistými čerstvými sedmokráskovými kvetmi, prípadne plátkami BIO citróna. Sedmokráskový ľadový čaj Ingrediencie:Sedmokráskový sirup, sedmokráskový zelený čaj, ľad, sedmokráskové kvety. Uvarte si podľa návodu sedmokráskový zelený čaj a nechajte vychladnúť, potom ochuťte sedmokráskovým sirupom (ideálne v pomere 1:10), prípadne pridajte citrónovú šťavu a premiešajte. Servírujte s kockami ľadu a sedmokráskovými kvetmi.
Cena: 5,95€ / 250 ml





Osviežujúci zelený čaj sa sedmokráskou, lipou a harmančekom

Balenie čajíku je klasické ako aj pri ostatných druhoch od značky Manufaktura. Má lahodnú chuť a určite ak máte radi bylinkové čajíky je tento Sedmokráskový super tip na odskúšanie. Ja ho môžem len a len odporučiť :)

čo sa píše na stránke:
sviežujúci zelený čaj so sedmokráskou, lipou, citrónovou trávou a harmančekom je ideálnym spoločníkom pre jarné a letné mesiace. Báječne chutí teplý aj vychladený - podávaný s ľadom, prípadne dochutený (citrónom, medom alebo sedmokráskovým sirupom). Sedmokráskové kvety obsahujú veľa cenných látok (triesloviny, horčiny, minerálne látky, organické kyseliny, flavonoidy ...) a v ľudovom liečiteľstve sa vo forme nálevov užívajú už po stáročia - najmä pri chorobách dýchacích a močových ciest. Zelený čaj má veľa priaznivých účinkov na ľudský organizmus - posilňuje imunitný systém, podporuje chudnutie a pripisujú sa mu tiež omladzujúce a protirakovinové účinky.

Cena: 4,35€/ 80g







Tiež sa ti môže páčiť

0 komentárov

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡